Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

Poslední šance zhubnout před letem do plavek

Rady pro zdraví / 9. 6. 2023

Léto se nezadržitelně blíží. Stihneš se ještě zbavit nadbytečných kilogramů před odjezdem na dovolenou? Určitě ano. Známe způsob, jak zhubnout do plavek již za 21 dní.

Poslední šance zhubnout před letem do plavek

Mohu zhubnout do plavek už za 3 týdny? Existuje expresní dieta na hubnutí? Budu při tom hladovět? Zvládne tělo rychlý úbytek hmotnosti? Kolik času mi zabere vytvořit jídelníček a připravit jídlo? Musím každý den cvičit?

Pokud máš pochybnosti, zda je možné zhubnout zdravě a za krátký čas, čti dál. Dozvíš se, jak zhubnout do léta i čemu by ses měl/a raději vyhnout.

žena a muž v modrých plavkách radostne skáču na pieskovej pláži

Extrémní hubnutí do plavek není správná cesta

Možná jsi viděl/a reklamu na spalovače tuků, které ti slibují vysněný úbytek hmotnosti téměř okamžitě. Nebo zaručenou dietu, při které sice téměř nic nejíš, ale „však je to jen na pár dní“. Opravdu? A co bude následovat?

Při nutričně nevyváženém příjmu potravy hrozí nedostatek některých důležitých vitamínů a minerálů. Příliš rychlé hubnutí zase zvyšuje riziko jojo efektu. Asi tě zklameme, ale těmito způsoby tvou vysněnou postavu nezískáš. Pokud se i slíbený výsledek dostaví, po dovolené budeš s velkou pravděpodobností opět na začátku cesty.

3 kroky jak rychle a efektivně zhubnout do plavek

  • dopřej tělu krátký detox
  • uprav jídelníček a sníží příjem kalorií
  • začni se hýbat
plán jak zhubnout do plavek od EASYDIET

Detox organismu - první krok jak zhubnout

Pomoz tělu, aby se po zimě zbavilo nežádoucích látek. Detoxikace je přirozeně probíhající proces v lidském těle, který denně odstraňuje následky nevhodné stravy. Pokud ho podpoříš, zmizí kromě toxinů z tvého těla i pocit nafouknutého bříška a prvních pár kilogramů. Krátký detox zároveň podpoří efektivitu následného hubnutí.

celodenní menu DETOX od EASYDIET podpoří začátek hubnutí

Detox není hladovka – třeba i takhle může vypadat tvé celodenní menu. V naší nabídce najdeš detoxikační diety, se kterými můžeš nastartovat úspěšné hubnutí do plavek. Pokud s detoxem ještě zkušenost nemáš, doporučujeme krabičkovou dietu DETOX START. Odlehčí tvé trávení a pomůže ti začít s hubnutím. Zvolit si můžeš také džusový detox – denní dávku vitamínů a minerálů v chutných čerstvě připravených šťávách.

Kalorický deficit – druhý krok jak zhubnout do plavek

Víš, kolik kalorií během dne průměru přijmeš? A kolik bys měl/a přijmout, aby sis udržel/a hmotnost? Každé tělo má svůj bazální metabolismus, který nám poskytne informace o tom, kolik energie spotřebuje pro běžné fungování. Pokud tělu dodáš více energie než spotřebuje, ukládá si ji. Jednoduše řečeno, přibíráš. Pokud mu dodáš ze stravy méně energie (o přibližně 20%), začneš hubnout. Kaloricky a nutričně optimalizovaný jídelníček představuje zdravý základ hubnutí nejen do plavek.

Masová roláda, salát a dip – zdravá svačina v krabičce od EASYDIET

My v EASYDIET víme, že občas nastanou nouzové situace, kdy zkrátka každý potřebuje zhubnout o něco rychleji. Blížící se dovolená je jednou z nich. Právě proto jsme sestavili unikátní dvoutýdenní jídelníček s extra sníženou kalorickou hodnotou, který je zároveň perfektně nutričně vyvážen. Tvé tělo tak získá dostatek bílkovin, zdravých tuků i uhlohydrátů. Jídelníček jsme doplnili o selen, který podpoří imunitu a pozitivně působí na vlasy, nehty i pleť.

Začni se hýbat – třetí krok jak podpořit hubnutí do plavek

Kalorický deficit ti zaručí snížení hmotnosti. Pokud chceš nejen zhubnout, ale také formovat postavu a zpevnit břicho, zařaď do denního plánu cvičení. Nepotřebuješ chodit do posilovny, se cvičením můžeš začít iv pohodlí domova. Stačí pár minut každý den. Po cvičení si nezapomeň dopřát čas na regeneraci – věděl/a jsi, že kvalita spánku také ovlivňuje hubnutí?

žena v bledém sportovním oblečení posiluje břišní svaly cvičením v domácím prostředí

Životní styl ovlivňuje fyzické i psychické zdraví

Máš sedavé zaměstnání? Chodíš všude autem? Neumíš odolat sladkému? Udržení hmotnosti se zdá někdy obtížnější než samotné hubnutí. Je to ale opravdu tak? Ne. Stačí, když si dáš pozor na denní příjem kalorií, budeš se pravidelně hýbat a dopřeješ tělu kvalitní spánek.

krabičková diéta EASYDIET – zdravý strava na celý týždeň do práce aj domov

Sezóna dovolených se blíží. Využij poslední šanci a zhubni do plavek. Objednej si chutnou krabičkovou dietu sestavenou odborníky na výživu. Čerstvé a zdravé jídlo doručujeme na všech 7 dní v týdnu.

Zdroj obrázků v textu: Canva, EASYDIET

VYBERTE SI PROGRAM

Turbodiéta

Turbodiéta

Pár dní do dovolené potřebujete ještě trochu vytvarovat křivky? Nebo se chystáte na ples a nevejdete se do šatů či obleku? Žádný problém! Chápeme, že někdy nastanou nouzové případy, kdy prostě nemůžete čekat na účinky dlouhodobých diet. Přesně pro tyto momenty je zde dvoutýdenní TURBODIETA.

od 500,00 Kč /den
Detox Start 3 dny

Detox Start 3 dny

Občas je vhodné pomoci trávení a zařadit lehčí stravu. Tento třídenní program odlehčí vaše trávení a nastartuje proces hubnutí. Začněte cestu za svým vytouženým cílem s programem DETOX START.

od 480,00 Kč /den
Detox Ideál 7 dní

Detox Ideál 7 dní

7 denní detoxikační program vás nastartuje po jakémkoli zatěžkávacím období. Je ideální po svátečních přejídáních i sezóně letních grilovaček či jako jarní a podzimní detoxikace organismu. DETOX IDEÁL vám pomůže během 7 dní odlehčit trávení a nastartuje váš metabolismus.

od 480,00 Kč /den
facebook-icon