Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614
Platba za objednávku se provádí přímo kurýrovi při prvním doručení potravin v hotovosti. Částku k úhradě obdržíte poštou.
Přijímáme GASTROLLY. U měsíčních objednávek můžete při platbě v hotovosti *zaplatit 20 % ceny ve stravenkách.
Platíte jednorázově za celé objednané období. Pokud si objednáte týden, zaplatíte za týden, pokud měsíc, zaplatíte za měsíc.
Platba prostřednictvím FAKTURY. U opakovaných odběrů je platba fakturou možná u měsíčních a delších objednávek.
V případě dvou- a tříměsíčních objednávek můžete platbu rozdělit do dvou nebo tří splátek (takový požadavek uveďte do poznámky v objednávce).
V případě alergií a potravinových intolerancí vám rádi poradíme.
Naše jídla jsou zdravá, chutná, vyvážená, pestrá a vždy čerstvá.
Všechna jídla jsou „homemade“ v naší kuchyni. Vždy používáme čerstvé suroviny. U nás nenajdete žádné polotovary ani mražené výrobky. Naši dodavatelé jsou stabilní a ověření.
Vyžadujeme vysokou kvalitu lokálních a sezónních surovin. Jídla připravujeme v moderních parních konvektomatech. V stravě se tak zachovají potřebné minerály a vitamíny.
Dbáme na dodržování denní dávky tuků, sacharidů a bílkovin. Stravu šokově zachlazujeme a přepravujeme chladírenskými auty, aby zůstala dlouho čerstvá.
Dbáme na to, aby naše jídla byla vždy čerstvá, chutná a variabilní. Jsou nutričně vyvážená a kaloricky odpovídají redukční anebo jiné dietě.
Celozrnné a vícezrnné pečivo pečeme ve vlastní kuchyni z kvalitních surovin. Vůbec nepoužíváme bílou mouku a těstoviny.
Záleží nám na kvalitě, sezónnosti a čerstvosti potravin. Ovoce a zeleninu nám dodávají ověření lokální farmáři.
Z mléčných výrobků od slovenských dodavatelů preferujeme nízkotučné výrobky, tvarohy, mozzarellu a cottage cheese.
Pestrost a variabilitu jídel zaručují ryby, luštěniny, různorodost příloh a, samozřejmě, fantazie našich šéfkuchařů.
Jídelníček dostanete napřed e-mailem, ochotně vám poradíme a vyjdeme vstříc v případě alergií a potravinových intolerancií.
Naši kurýři vám doručí jídlo v chladírenských vozech.
Přečtěte si prosím pozorně, jak funguje doručování a platba.
Rozvoz probíhá denně od neděle do čtvrtka. Naši kurýři budou vaše potraviny rozvážet v chladírenských vozech, aby byla zachována kvalita a čerstvost potravin.
Jídla na víkend jsou dodávána společně s jídly na pátek. Jídlo si tak můžete vzít s sebou, kamkoli se o víkendu vydáte.
Naši kurýři Vám v chladírenských autech doručí Vaše jídlo tak, aby se zachovala kvalita a čerstvost jídel. Stravování začínáte následující den snídaní. Rozvoz probíhá 3 x za týden v Praze. V neděli (krabičky na pondělí a úterý), v úterý (krabičky na středu a čtvrtek) a ve čtvrtek (krabičky na pátek a víkend). Brno zavážíme každy den. Rozvoz probíhá mezi 14.00 a 22.30 v závislosti na lokalitě. Rozvoz jídel je do většiny lokalit ZDARMA. Neplatíte nic navíc, pouze částku, která vám byla zaslána e-mailem.
Čas rozvozu k Vám si nemůžete domluvit, ale uděláme vše pro to, abyste byli spokojeni :-). V případě, že máte problém s každodenním vyzvedáváním jídel, kontaktujte nás a my Vám nabídneme jiné řešení vyzvedávání jídel.
Pokud máte zájem o přesnější čas doručení, napište nám nebo zavolejte a my Vám sdělíme čas doručení ve Vaší lokalitě plus minus 30 minut. Stejně tak v případě, že vám čas doručení ve vaší lokalitě nevyhovuje.
703 615 614, 605 306 721 nebo rozvoz@edieta.cz