Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

JAK SE DĚLÁ A CO SE DĚJE BĚHEM DETOXIKACE?

Rady pro zdraví / 28. 3. 2024

Pokud máte nedostatek pohybu a k tomu se nadměrně přejídáte, vede to k oslabení správného fungování organizmu, nadměrné únavě, či dokonce k zdravotním těžkostem.

JAK SE DĚLÁ A CO SE DĚJE BĚHEM DETOXIKACE?

Detoxikace

Detoxikace se provádí v určitých obdobích, která jsou vhodná a přirozená k organismu. My pojímáme detoxikaci přes konzumaci ovoce a zeleniny s vyloučením živočišné stravy. Dostáváte od nás stravu tepelně upravenou, aby došlo k optimálnějšímu vstřebání prospěčných látek, ale i za studena lisované šťávy.

Během detoxu vám doporučujeme

  • vyměnit ranní kávu za zelený čaj
  • zvýšit příjem ovoce a zeleniny
  • vyloučit lepek
  • pít detoxikační džusy nebo smoothie
  • pít více vody než obvykle
  • jíst více vlákniny
  • vyloučit jednoduché sacharidy jako bílý cukr a mouku
  • eliminovat kofein, alkohol, tabák
  • dopřát si kvalitní masáž
  • více spát

Shrnutí

1. Nezapomínejte na pitný režim

Mezi jednotlivými džusy si dopřejte alespoň osm sklenic neperlivé vody. Dobrou volbou jsou také bylinkové čaje bez kofeinu.

2. Dopřejte si čas k odpočinku

Očista může být únavná. Pokuste se neplánovat si během ní náročné aktivity a dopřejte si dostatek spánku! Poslouchejte své tělo. Samo vám řekne, kdy zpomalit a ubrat tempo.

3. A pokud se opravdu cítíte bez energie...

...se zpomaleným metabolismem, nemusíte věšet hlavu, jsme tady pro vás.

EASYDIET

VYBERTE SI PROGRAM

Detox Start 3 dny

Detox Start 3 dny

Občas je vhodné pomoci trávení a zařadit lehčí stravu. Tento třídenní program odlehčí vaše trávení a nastartuje proces hubnutí. Začněte cestu za svým vytouženým cílem s programem DETOX START.

od 480,00 Kč /den
Detox Ideál 7 dní

Detox Ideál 7 dní

7 denní detoxikační program vás nastartuje po jakémkoli zatěžkávacím období. Je ideální po svátečních přejídáních i sezóně letních grilovaček či jako jarní a podzimní detoxikace organismu. DETOX IDEÁL vám pomůže během 7 dní odlehčit trávení a nastartuje váš metabolismus.

od 480,00 Kč /den
Džusový detox Profík

Džusový detox Profík

Džusový detox je tekutá očistná kúra. Může trvat pouze den nebo i několik měsíců. Odstraňuje následky stresu i nahromaděných toxinů a působí regeneračně. Je to nejlepší a nejbezpečnější způsob detoxikace organizmu. Způsob, jak si udržet a obnovit energii. Pokud jste citliví na cukr nebo hledáte naši nejalkaličtější očistu, zvolte si Profíka – obsahuje nejvíce zelených džusů.

od 1100,00 Kč /den
facebook-icon