Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

6 VÝHOD STRAVOVÁNÍ S EASYDIET

Tipy diet / 6. 4. 2021

Věděl/a si, že vařením stráví každý člověk v průměru více než 2 roky svého života? Tento čas by si zřejmě věděl / a využít i jinak, no ne? Pokud chceš ušetřit čas v kuchyni, krabičková dieta ti určitě pomůže.

6 VÝHOD STRAVOVÁNÍ S EASYDIET

Pohodlí a jednoduchost ti však dokáže přinést každá. My ti chceme ukázat, že naše krabičková dieta poskytuje vysoký standard a výhody v každém ohledu. Zde je 6 nejdůležitějších:

Vždy čerstvá strava

Naši stravu připravujeme v nejlepších profesionálních konvektomatů Rational, které v maximální míře zanechávají všechny živiny v jídlech. Hotová jídla nezmražené, ale šokově zachladzujeme, a následně je převážíme speciálními chladírenského auty. Máš jistotu, že tvá strava byla připravena až těsně předtím, než jsme ti ji doručili a zachovala si tak maximální čerstvost a také skvělou chuť a teplotu.

Jen lokální potraviny

Víme velmi dobře, že kvalitní strava vyžaduje kvalitní suroviny. Používáme proto výlučně lokální potraviny a suroviny z ověřených zdrojů, od lokálních farmářů a producentů. Nevyužíváme polotovary, ale všechny potraviny vlastnoručně připravujeme a vaříme. Nemusíš se tak obávat různých umělých přísad či nezdravých É-ček.

Rozmanitý jídelníček

Už dávno neplatí, že zdravá strava musí být nudná a jednotvárná. Každý náš program tvoří desítky různých receptů, přičemž neustále tvoříme nové. Ani během 3-měsíčního programu se tak nestane, že by si dostal / a 2x tentýž recept.

Jídla od šéfkuchařů

Každý náš pokrm je dílem zkušených a oceňovaných šéfkuchařů, díky čemuž si iv pohodlí domova budeš moci vychutnat vždy výjimečné a zajímavé chutě. S každou naší dietou objevíš nové recepty a zároveň zjistíš, že i ty klasické mohou mít stále šmrnc a přinést kulinářský zážitek.

Stravování na každý den

S námi nemusíš jen hubnout. Připravujeme výživnou a zdravou stravu i pro profesionální sportovce, diabetiky, vegetariány či lidí s alergiemi. Nemáš čas nebo prostě nechceš stále vařit? S námi se můžeš stravovat každý den. Bez nechtěného hubnutí či přibírání, bez vaření a samozřejmě i bez starostí. Jen otevřeš krabičku a ... dobrou chuť!

Ekologické balení

Myslíme nejen na zdraví našich klientů, ale i přírody. Každý pokrm proto můžeš mít ve speciálním ekologickém balení, které zanechává až o 25% menší uhlíkovou stopu než standardní bioplasty. Navíc, když se změní situace s covidom, všechny použité krabičky nám můžeš vrátit a my se už postaráme o jejich šetrnou a ekologickou likvidaci.

BONUS: Jsme odborníci i na detox

Přirozená a zdravá očista je skvělým způsobem jak pomoci svému trávení, nakopnout oslabenou imunitu a obnovit krásu své pokožky. Ať už hledáš džusový detox nebo očistu pomocí pevné stravy, poskytneme ti bohaté zkušenosti a kvalitní stravu, která se postará o důkladnou detoxikaci celého těla.

facebook-icon