Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

6 výhod Easydiet krabičkové diéty

Tipy diet / 21. 11. 2020

Věděl/a si, že vařením stráví každý člověk v průměru více než 2 roky svého života? Tento čas by si zřejmě věděl / a využít i jinak, no ne? Pokud chceš ušetřit čas v kuchyni, krabičková dieta ti určitě pomůže.

6 výhod Easydiet krabičkové diéty

Ušetřený čas je jednou z nejcennějších vlastností krabičkové diety. Žádné zdlouhavé vaření či nakupování potravin. Stačí otevřít a jíst. To ovšem není všechno. Krabičková dieta, minimálně ta naše, má i několik dalších výhod jako například:

  • je rozmanitá
  • je chutná
  • je zdravá
  • je pohodlná
  • je motivující

Rozmanitá, zdravá, chutná? Krabičková dieta?!

Už dávno neplatí, že krabičková dieta musí být jednotvárná a nudná. Každý náš program tvoří desítky různých receptů, které neustále obměňujeme. Máš tak jistotu, že strava bude během celého programu pestrá a jen tak tě neomrzí. Přesvědčit se o tom můžeš i prostřednictvím našeho aktuálního jídelníčku.

krabičková déta, zdravá strava v  krabičke

Každý recept navíc pochází z dílny profesionálních šéfkuchařů s bohatými zkušenostmi ze špičkových restaurací. S našimi programy tak nejenže dosahuješ svých cílů, ale také neustále objevuješ nové chutě ukryté v domácích i exotických receptech.

Spolehnout se můžeš také na maximální čerstvost a kvalitu všech surovin, které získáváme výhradně od lokálních výrobců a pěstitelů. Dbáme na celý proces přípravy, množství kalorií v každé jedné porci i správný poměr makroživin a mikroživin. Máš tak jistotu, že tvá strava je vyvážená a zdravá.

Bonusy krabičkové diety

Zdravá, chutná či rozmanitá může být samozřejmě také běžná strava. S krabičkovou dietou však navíc získáš i motivaci, která ti pomůže učinit i další kroky na cestě k tvému vytouženému cíli. Navíc díky dostatku energie během celého dne bude jakýkoli pohyb či cvičení ještě o něco jednodušší a příjemnější.

V neposlední řadě zde máme pohodlí – ušetřený čas i energii můžeš věnovat úplně jiným aktivitám. Až 5x denně si přitom můžeš užívat špičková jídla, která se kvalitou, pestrostí i chutí vyrovnají jakékoli jiné dietě či běžné stravě.

...a co ještě?

Naši dietu vymýšlíme, plánujeme a tvoříme tak, aby byla opravdu easy. Víme však, že přesto nemusí být po chuti každému. Opravdu výživné věci proto vytváříme také online a zcela zdarma. Dostupné pro všechny, kdo mají zájem o zdravé stravování a zdravý životní styl.

Stačí, když nás začneš odebírat.

Zdroj: https://www.dobrenoviny.sk/c/74349/kolko-casu-v-zivote-stravime-kazdodennymi-aktivitami-

facebook-icon