Vaše #1 krabičková dieta

Košík je prázdný

MÁRIO
ŽUŽIČ

Šéfkuchař Aucafe a člen Gourmet Klubu

Jeho ambice a pokora se projevily také na Incheba Gastro Cupu 2014, kde získal bronz.

Kromě své práce působí také jako externí lektor pro CHEFPARADE v Bratislavě. Stále se učí a postupuje.

Klasik

Raňajky:
Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrnným chlebom

Desiata:
Šalát z čerstvého ovocia doplnený mätou

Obed:
Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré

Olovrant:
Slaný tvarohový koláčik

Večera:
Šalát z pohánky s jarným pórikom, hroznom a mrkvou

Klasik

Raňajky:
Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb

Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom

Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou

Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím

Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

Klasik

Raňajky:
Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím

Desiata:
Biely jogurt s lesnými plodmi

Obed:
Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou

Olovrant:
Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche

Večera:
Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami

Klasik

Raňajky:
Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a štvorzrnným BIO chlebom

Desiata:
Nastrúhane jablko so škoricou a orechami

Obed:
Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré

Olovrant:
Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou

Večera:
Zapekaný baklažán s paradajkami a tofu

Klasik

Raňajky:
Omeleta z vaječných bielkov s hráškom, čierny chlieb

Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom

Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou

Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím

Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

BMI KALKULAČKA

Nevíte, jakou velikost porce si vybrat?
Stačí pár kliků a jste v obraze!

Vypočítat velikost porce

PŘÍMO K OBJEDNÁVCE

Už jste si vybrali svého favorita?
Neztrácejte čas a KLIKNĚTE!

Rychlá objednávka