Vaše #1 krabičková dieta
Daniel začínal jako kuchař v širším centru Bratislavy. Jeho ambicí si všiml bývalý šéfkuchař Red Monkey Group Marek Ort a svěřil mu vedení italské restaurace PAPARAZZI. Spolu s ním se účastnil významných akcí, jako je například Ples v Opeře.
Po půl roce v této pozici využil možnosti seberealizace v hotelu Holiday Inn v Trnavě. Díky jeho tvrdé práci a dobře sestavenému týmu se hotelu postupně podařilo získat zpět svou klientelu. Tato skutečnost ho posunula o krok dál a jeho služeb jako šéfkuchaře využila síť významných restaurací -Roman's Restaurants v Bratislavě.
Daniel je členem Klubu gurmánů a od roku 2005 je držitelem certifikátu Diner Amical - Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Každoročně se účastní živé show SLOVAK FOOD FESTIVAL. Je vítězem soutěže Incheba Gastro Cup 2011, držitelem zlaté medaile Incheba Gastro Cup 2012 a také držitelem bronzové medaile Tatra Chef 2012. Je také absolventem Barry Callebaut 2011 v Polsku, Barry Callebaut 2012 v Belgii a Molecular Base v Praze 2013.
V současné době kromě práce pro EASYDIET pracuje v restauraci Fabrica pub na Štefánikově ulici v Bratislavě a můžeme ji jen vřele doporučit.
Snídaně:
Cizrnová pomazánka s jarní ředkvičkou a celozrnným chlebem
Svačina:
Čerstvý ovocný salát s mátou
Oběd:
Kuřecí prsa plněná špenátem podávaná s křenovo-bramborovým pyré
Olovrant:
Slaný tvarohový koláč
Večeře:
Pohankový salát s jarním hráškem, hroznovým vínem a mrkví
Snídaně:
Vaječná omeleta s hráškem, černý chléb
Svačina:
Jogurtový nápoj se sušenkou
Oběd:
Masové a rýžové koule v rajčatovo-olivové omáčce s vařenými brambory a čerstvě nasekanou petrželkou
Olovrant:
Tvaroh s medem a ovocem
Večeře:
Brokolicové lasagne s kousky uzeného lososa
Snídaně:
Ovesná kaše s čerstvým sezónním ovocem
Svačina:
Bílý jogurt s lesním ovocem
Oběd:
Pomalu dušená krkovice na červeném víně s celozrnným estragonem
Olovrant:
Houbový závin s koprovým creme fraiche
Večeře:
Celozrnný obal s čerstvou zeleninou a krůtími prsíčky
Snídaně:
Tvarohová pomazánka s čerstvou pažitkou a čtyřzrnný bio chléb
Svačina:
Strouhané jablko se skořicí a ořechy
Oběd:
Filet ze sumce amerického s mátovo-hráškovým pyré
Olovrant:
Salát z čerstvého zelí se strouhanou bílou ředkví
Večeře:
Zapečený lilek s rajčaty a tofu
Snídaně:
Vaječná omeleta s hráškem, černý chléb
Svačina:
Jogurtový nápoj se sušenkou
Oběd:
Masové a rýžové koule v rajčatovo-olivové omáčce s vařenými brambory a čerstvě nasekanou petrželkou
Olovrant:
Tvaroh s medem a ovocem
Večeře:
Brokolicové lasagne s kousky uzeného lososa
Nevíte, jakou velikost porce si vybrat?
Stačí pár kliků a jste v obraze!