Daniel Hrivňák

Kategorie
 
 
 
 
 

Daniel Hrivňák

Executive Chef EASYDIET

Daniel začínal jako šéfkuchař v širším centru Bratislavy. Jeho ambicióznosti si všiml i někdejší executive chef Red Monkey Group Marek Ort a byl pověřen chodem italské restaurace PAPARAZZI. Po jeho boku absolvoval významné eventy, jakými je i například Ples v Opeře.


Po půl roce fungování na tomto postu využil možnost sebarealizace v hotelu Holiday Inn v Trnavě. Díky jeho tvrdé práci a dobře sestavenému týmu sa postupně podařilo navrátit hotelu klientelu. Tento fakt ho posunul o krok vpřed a  jeho služby executive chefa využívala síť prominentních restaurací -Roman´s restaurants v  Bratislavě.

Daniel je členem Gourmet Klubu a od roku 2005 držitelem osvědčení Diner Amical – Confrerie de la chaine des Rotisseurs. Každoročně se zúčastňuje na live show SLOVAK FOOD FESTIVAL. Je vítězem soutěže Incheba Gastro cup 2011, držitelem zlaté medaile Incheba Gastro Cup 2012, stejně tak držitelem bronzu Tatranský kuchař 2012. Rovněž je absolventem kurzů Barry Callebaut 2011 v Polsku, Barry Callebaut 2012 v Belgii a Molecular Base v Praze 2013.

V současnosti kromě práce pro EASYDIET pracuje v restauraci Fabrica pub ve Štefánikově ulici v Bratislavě a můžeme jen vřele doporučit.



 
 
Dni

Pondelok

Utorok

Streda

Štvrtok

Piatok

 
 
Piatok

Klasik

  • Raňajky: Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb
  • Desiata: Jogurtový nápoj s piškótom
  • Obed: Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
  • Olovrant: Tvaroh s medom a ovocím
  • Večera: Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Pondelok

Klasik

  • Raňajky: Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrným chlebom.
  • Desiata: Šalát z čerstvého ovocia doplnený čerstvou mätou
  • Obed: Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré
  • Olovrant: Slaný tvarohový koláčik
  • Večera: Šalát z pohánky s jarným pórikom,hroznom a mrkvou

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Utorok

Klasik

  • Raňajky: Nátierka z pošírovaných vajec so cherry paradajkami a ražným chlebom
  • Desiata: Marinovaný banán v citrónovej štave, orechy a včelí med
  • Obed: Žltou mrkvou špikované bravčové plece podávané na pošírovanom hrášku s jasmínovou ryžou
  • Olovrant: Uvarene vajičko zo šunkou a majonézou light + knackebroat
  • Večera: Ragú z čiernej šošovice so šmakounom

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Streda

Klasik

  • Raňajky: Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím
  • Desiata: Bieli Jogurt s lenými plodmi
  • Obed: Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou
  • Olovrant: Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche
  • Večera: Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
Štvrtok

Klasik

  • Raňajky: Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a 4zrnným BIO chlebom
  • Desiata: Nastrúhane jablko so škoricou a orechami
  • Obed: Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré
  • Olovrant: Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou
  • Večera: Zapekaný  baklažán s paradajkami a tofu

 

Gurmán

Doplníme čorkoro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze