Vaše #1 krabičková dieta

Košík je prázdný

JAROSLAV
ERTL

Porotca MasterChef Slovensko 2016

Dobře vařit je umění. Vyžaduje vášeň, představivost a talent. Pokud je však nebudete rozvíjet, daleko se nedostanete. Šéfkuchař pro Slovenskou republiku společnosti Unilever Slovakia, potravinářské značky KNORR, kterého můžete vidět při přípravě pokrmů v regionech Slovenska.

Vystudoval v Martině a později pracoval v dalších evropských zemích (Švýcarsko, Německo, Rakousko).

Je absolventem různých gastronomických kurzů (Německo, Česká republika, Singapur), Yves Thuries Culinary Academy - odborné školy pro profesionální kuchaře s mezinárodním certifikátem.

Jaro je zastáncem zdravého životního stylu, a proto s radostí přijal nabídku společnosti easyDiet na spolupráci.Jako skvělého profesionála, který miluje své řemeslo, ho však nejvíce baví škola vaření.

Nedávno se stal spoluzakladatelem a místopředsedou občanského sdružení Přátelé italské a slovenské kultury, jehož hlavním cílem je založení soukromé střední odborné školy Pressburg Demeter School.

V blízké budoucnosti se můžeme těšit na první prestižní školu vaření a kulinářství na Slovensku.

Klasik

Snídaně:
Cizrnová pomazánka s jarní ředkvičkou a celozrnným chlebem

Svačina:
Čerstvý ovocný salát s mátou

Oběd:
Kuřecí prsa plněná špenátem podávaná s křenovo-bramborovým pyré

Olovrant:
Slaný tvarohový koláč

Večeře:
Pohankový salát s jarním hráškem, hroznovým vínem a mrkví

Klasik

Snídaně:
Vaječná omeleta s hráškem, černý chléb

Svačina:
Jogurtový nápoj se sušenkou

Oběd:
Masové a rýžové koule v rajčatovo-olivové omáčce s vařenými brambory a čerstvě nasekanou petrželkou

Olovrant:
Tvaroh s medem a ovocem

Večeře:
Brokolicové lasagne s kousky uzeného lososa

Klasik

Snídaně:
Ovesná kaše s čerstvým sezónním ovocem

Svačina:
Bílý jogurt s lesním ovocem

Oběd:
Pomalu dušená krkovice na červeném víně s celozrnným estragonem

Olovrant:
Houbový závin s koprovým creme fraiche

Večeře:
Celozrnný obal s čerstvou zeleninou a krůtími prsíčky

Klasik

Snídaně:
Tvarohová pomazánka s čerstvou pažitkou a čtyřzrnný bio chléb

Svačina:
Strouhané jablko se skořicí a ořechy

Oběd:
Filet ze sumce amerického s mátovo-hráškovým pyré

Olovrant:
Salát z čerstvého zelí se strouhanou bílou ředkví

Večeře:
Zapečený lilek s rajčaty a tofu

Klasik

Snídaně:
Vaječná omeleta s hráškem, černý chléb

Svačina:
Jogurtový nápoj se sušenkou

Oběd:
Masové a rýžové koule v rajčatovo-olivové omáčce s vařenými brambory a čerstvě nasekanou petrželkou

Olovrant:
Tvaroh s medem a ovocem

Večeře:
Brokolicové lasagne s kousky uzeného lososa

BMI KALKULAČKA

Nevíte, jakou velikost porce si vybrat?
Stačí pár kliků a jste v obraze!

Vypočítat velikost porce

PŘÍMO K OBJEDNÁVCE

Už jste si vybrali svého favorita?
Neztrácejte čas a KLIKNĚTE!

Rychlá objednávka