Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

Velikonoce 2023

NOVINKY / 16. 3. 2023

Milí naši klienti, blíží se velikonoční svátky a my máme pro Vás jednu důležitou informaci a pár super tipů. Jak je to u nás již zvykem, v NEDĚLI a v PONDĚLÍ zavřeme naši kuchyni a nebudeme dělat rozvoz, odpočineme si trošku s našimi rodinami i my v EASYDIET.

Velikonoce 2023

Ale! Pokud si to bez nás neumíte představit (čemu úplně rozumíme :-)), máme pro Vás pár tipů, co si bez nás tyto dny počít:

Užijte si tyto dny v kruhu nejbližších a dopřejte si spolu jídlo, které možná není kaloricky dokonalé, ale neobviňujte se. Namísto toho si dejte po jídle spolu vydatnou procházku.

Místo toho abyste ubrali, přidejte. Přidejte porci zeleniny, ovoce, pár sklenic čisté vody, hodinku spánku navíc, a hned budete mít lepší pocit ze sebe.

Nepřejídejte se! Svátky jsou ideální k tomu, abychom si trochu odpočinuli a vybočili ze zaběhaného... ale to neznamená, že musíme bezhlavě sníst všechno, co vidíme, že?

Dopřejte si i koláček, ale také procházku, sport a dobrý spánek.

Zkuste jíst u stolu, bez mobilu. Užijte si každé sousto, analyzujte chutě v ústech, žvýkejte pomalu. Uvidíte, plní budete dříve než si myslíte.

KRÁSNÉ SVÁTKY

facebook-icon