Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

Proč je krabičková dieta moje nejoblíbenější :)

Tipy diet / 14. 11. 2018

Proč je krabičková dieta moje nejoblíbenější nebo 10nej krabičkové diety.

Proč je krabičková dieta moje nejoblíbenější :)

Měla jsem během víkendu čas. Hrozné: Stihli jsme totiž s mužem vybírat letní dovolenou. A tak jsem dostala „skvělý“ nápad! Vyzkoušet si plavky L. Moje rada nedělejte to teď! Nejdříve na sebe trošku popracujte, začněte se stravovat dietně a přidejte sklapovačky. Že nemáte čas na to, abyste vymýšleli, co sníst? Dobrá zpráva je, že máte ještě dost času vrhnout se na vyváženou stravu v krabičkách! Krabičková dieta je už roky nejen moje nejoblíbenější dieta. Proč?

  1. Protože do léta můžu mít díky ní postavu jako lusk! V klidu může jít dolů i šest, dokonce i osm kilo. A už se nevrátí!
  2. Protože i když si vyberu krabičkovou dietu s cílem zhubnout, nehladovím. Mám pocit, že jím vlastně od rána do večera, krabičky totiž otvírám až pětkrát denně!
  3. Pravidelným jedením správných potravin, které mi sestavili na míru odborníci, se zrychlí můj přiškrcený a zlenivělý metabolizmus. A tak výsledky uvidím skutečně rychle!
  4. Protože mi každý den před dveřmi domu přistanou skvělá, chutná jídla připravená podle receptur špičkových kuchařů.
  5. Protože už si nemusím lámat hlavu nad tím, kolik kalorií jsem snědla, kolik ještě mám sníst a jestli jsem to na oběd nepřešvihla s větší porcí.
  6. Protože mám záruku, že vkládám do úst kvalitní jídla, uvařené z lokálních a čerstvých surovin.
  7. Protože nemusím pro sebe vařit a ani nakupovat potraviny! Nemusím se obloukem vyhýbat regálům plným sladkostí, ani regálům plným chipsů a ani regálům plným máslového bílého pečiva.
  8. Protože s krabičkami můžu jít během dne kamkoliv a nepřepadne mě hlad. Můžu jít s nimi i do fitka a pochválit se, že už mě netrápí, co budu jíst k večeři po cvičení, abych nepřibrala nazpět to, co během hopsání a funění krvopotně spálím.
  9. Protože, když večer zazvoní před mými dveřmi kurýr z krabičkové diety, s radostí si jídlo prohlídnu a konečně se těším na to, co budu druhý den jíst a přitom hubnooooout!
  10. Protože, když se po měsíci a půl krabičkové diety odvážím opět si obléct plavky určené na letní dovolenou, budu zářit spokojeností a sebevědomím!

BMI KALKULAČKA

Nevíte, jakou velikost porce si vybrat?
Stačí pár kliků a jste v obraze!

Vypočítat velikost porce

PŘÍMO K OBJEDNÁVCE

Už jste si vybrali svého favorita?
Neztrácejte čas a KLIKNĚTE!

Rychlá objednávka
facebook-icon