Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

Novoroční předsevzetí po starém?

NOVINKY / 2. 1. 2023

Také jste to už na nový rok zkoušeli? Všude posloucháme, jak to bylo tentokrát hrozné a koho švagr, souseda a kolega, letos a ještě včera nevařil, nachystal a přinesl. Na netu koluje obrázek, kde Old Shatterhand oslovuje ke smrti přejedeného Winnetou a popisuje kolik salátu a řízků ještě je třeba dojíst. Potom se druhého opatrně postavíme na váhu a každoroční novoroční předsevzetí je na světě...

Novoroční předsevzetí po starém?

No dobře, takže jste se rozhodli, že letos je rokem, kdy konečně dosáhnete svých novoročních cílů ohledně hubnutí a zdravějšího životního stylu s pomocí krabičkové diety. Gratuluji k tomuto rozhodnutí! A teď pojďme na to!

REÁLNÉ CÍLE

První věcí, kterou byste měli udělat, je stanovit si reálné cíle. Nemůžete očekávat, že shodíte 20 kilo za měsíc. To je nereálné a dříve, než vás to přivede k frustraci, spíš vás to vystaví riziku vyhoření. Místo toho se snažte stanovit si cíle, které jsou dosažitelné a konkrétní. Například, můžete si stanovit cíl shodit 5 kilo, nebo zvýšit počet kroků, které ujdete za den o 1000.

TRPĚLIVOST

Další důležitou věcí je mít trpělivost. Změna návyků nepřichází přes noc a vyžaduje čas a úsilí. Nenechte se odradit, pokud se vám nedaří dosahovat svých cílů tak rychle, jak byste chtěli. Každý máme různé tempo a někteří potřebují více času na změnu návyků než jiní. Důležité je, abyste se nevzdávali a pokračovali v práci na sobě s naší pomocí s pomocí EASYDIET.

FUN

Nezapomeňte se také bavit! Hubnutí a zdravější životní styl nemusí být vždy vážné a stresující. Můžete si vybrat aktivity, které vás baví a pomáhají vám při dosahování cílů. Například můžete začít chodit na procházky s přáteli, navštěvovat fitness centrum, lekce jógy nebo hrát nové sporty. Pokud se budete bavit při dosahování svých cílů, pravděpodobně se vám bude snazší je dosahovat.

STRAVA

Strava je však základ! Je důležité se stravovat vyváženě a zdravě, ale vězte, že si s námi můžete dopřát i nějaké to "trošku nezdravé" jídlo, ale jen občas. Diety, ve kterých se musíte zcela vzdát svých oblíbených jídel, nejsou udržitelné a dříve než vás přivedou k úspěchu, ztratíte motivace a radost pro život. No s pomocí krabičkové diety, si přijdete na své, jste přiměřeně sytý a zbývá vám podstatně více času pro sebe a pro své okolí. Snažte se věnovat tomu novému které jste si dnes předsevzali a starost o jídlo nechte na nás. My vám vše doručíme až domů.

HLAVA

Nakonec, nezapomeňte se o sebe starat také v mentální rovině. Snažte se být k sobě laskaví a nekritizujte se za každou maličkost. Je důležité mít pozitivní sebevědomí a vědět, že jste úžasní takoví, jací jste, i když hubnete pomocí této jednoduché cesty redukce váhy. Nemusíte být dokonalí, abyste se cítili sebevědomě. Vždy se můžete zlepšovat, ale nezapomínejte na to, že jste už teď skvělí.

TERAZ

Takže zde máte několik tipů na to, jak dosáhnout úspěchu ve vašich novoročních předsevzetí ohledně hubnutí a zdravějšího životního stylu s pomocí našeho stravovacího programu. Věřím, že pokud budete pracovat s těmito principy, dosáhnete svých cílů a budete se cítit skvěle! A nezapomeňte, že návštěva našich stránek či aplikace EASY DIET je skvělý způsob, jak začít na cestě za zdravějším životním stylem.

Takže neváhejte a začněte už dnes!

facebook-icon