Dotazy, změny jídelníčku nebo objednávky krabičkové diety můžete provést na telefonním čísle (po-pá 8:00 - 16:00) 703 615 614

Košík je prázdný

Caldesi & EASYDIET Low Carb Event

NOVINKY / 10. 11. 2023

Na den šéfkuchařů přijali naše pozvání do Prahy Giancarlo a Katie Caldesi. Charismatičtí odborníci na LOW CARB stravování představili našim hostům tento způsob jako životní styl. Spolu jsme vařili, ochutnávali, vzdělávali se a diskutovali.

Caldesi & EASYDIET Low Carb Event

Katie a Giancarlo Caldesi v PRAZE představují trend a principy LOW CARB stravování.

Naše Petra strávila s dcerou Gretkou téměř rok v Anglii. Během letošního roku se nejen vzdělávali, ale podařilo se jim navázat několik zajímavých spoluprací – na prestižní škole vaření v srdci LONDÝNA.

Během Petrina pobytu v Londýně navázali i krásnou spolupráci s manžely Caldesi, kteří patří nejen v Anglii mezi uznávané odborníky zdravého stravování založeného na principech LOW CARB. Petra s Tomášem se zúčastnili několika workshopů a přednášek v jejich prestižní škole vaření La Cucina Caldesi.

Tomáš a Petra se učí připravovat LOW CARB jídla pod vedením odborníků z La Cucina Caldesi.

Giancarlo a Katie Caldesi

Šéfkuchař s italskými kořeny Giancarlo vaří s jižanskou lehkostí, Katie je autorka knižních bestellerů o zdravém stravování. Znát je můžete iz vlastní TV show, kterou vysílala stanice BBC. Giancarlo a Katie vlastní kromě školy vaření La Cucina Caldesi také oblíbenou síť restaurací v metropoli Anglie.

V knize The Low Carb italian kitchen od Katie a Giancarla Caldesi naleznete také recept na lahodnou bylinkovou focacci.

LOW CARB jako životní styl

Na den šéfkuchařů 20.10.2023 jsme pozvali inspirativní manžele Caldesi do Prahy, aby v nádherných prostorách představili pozvaným účastníkům trendy a principy LOW CARB stravování. Jsme velmi rádi, že naše pozvání přijali. Do Prahy přijeli osobně poprvé.

Giancarlo CALDESI a moderátorka TV Nova Gabriela Partyšová.

Giancarlo a moderátorka TV Nova Gabriela Partyšová.

Okrem veľmi zaujímavej prezentácie sme si spoločne pod vedením Giancarla a Katie pripravili niekoľko veľmi chutných receptov:

  • Špenátové role s uzeným lososem a smetanovým sýrem
  • Baklážanové mini pizzy
  • Toskánskou rozmarýnovou focacci
  • Kapusta "těstoviny" s omáčkou Amatriciana
  • Čokoládové ořechové brownies s datlemi

Sledování trendů ve zdravém stravování a vzdělávání považujeme za velmi nezbytné. Je pro nás důležité připravovat pro naše klienty čerstvá, nutričně vyvážená a chutná jídla.

EASYDIET - LOW CARB PODLE CALDESI

Pražský event představuje začátek dlouhodobé spolupráce Caldesi & EASYDIET. Během nejbližšího období budete mít možnost ochutnat některé z lahodných a zdravých receptů podle Caldesi jako součást stravovacího programu LOW CARB.

Recepty od Giancarla a Katie budou stálou součástí EASYDIET LOW CARB jídelníčků. Kromě skvělých jídel se můžete těšit také na recepty, tipy a novinky k LOW CARB stravování z Londýna i od nás.

Více atmosféry z pražského eventu naleznete na našem instagramu.

Vaše EASYDIET

facebook-icon